Logo CHIO

Vlag Nederland Vlag Engeland

Kaartverkoop CHIO Rotterdam 2018

Vanaf maart 2018 koopt u hier uw kaarten voor het CHIO Rotterdam 2018. Heeft u vragen over kaarten voor het CHIO Rotterdam 2018? Neem dan contact met ons op via info@chio.nl of 010-4528900. 

Elk jaar reizen vele paardensportliefhebbers naar het Kralingse Bos om te genieten van de spring- en dressuursport op het hoogste niveau. U kunt kaarten per dag en per stadion kopen. Hiermee willen we zo veel mogelijk bezoekers de mogelijkheid bieden om zijn / haar favoriete rubriek bij te wonen. Uiteraard zijn er ook passe partouts voor alle dagen en alle stadions beschikbaar.

Naast de vrije zitplaats keuze die u van ons gewend bent, hebben we dit jaar een vak voor geplaceerde zitplaatsen. Met deze extra service heeft u gegarandeerd de beste zitplaatsen in het Rotterdam Stadion. Klik hier voor de plattegrond van het Rotterdam stadion en de diverse zitplaatsen. 

De jeugdtickets zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. De tickets aan de kassa zijn €5,- duurder dan de tickets in de voorverkoop. De prijzen van de tickets zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket en de kosten voor de door u gewenste betaalmethode.

 

 

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.