CHIO - CHIO Rotterdam Nieuws http://www.chio.nl CHIO Rotterdam Nieuws - Capica.nl RSS Generator <![CDATA[Meer prijzengeld FEI Nations Cup Dressuur]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/meer-prijzengeld-fei-nations-cup-dressuur?news_id=3239 2017-04-30 Het CHIO Rotterdam heeft voor de komende 69ste editie het prijzengeld van de FEI Nations Cup Dressuur met meer dan 30% verhoogd. Het totale prijzengeld voor de rubrieken die meetellen voor de FEI Nations Cup Dressuur bedraagt nu € 126.000. Vooral het prijzengeld voor het winnende team en de winnaar van de Grand Prix Kür op Muziek is flink verhoogd.

"De dressuursport wordt mondiaal steeds belangrijker en heeft op het programma van het CHIO Rotterdam altijd al een belangrijke rol gespeeld," zegt Laurens van Lieren, directeur sportief van het CHIO Rotterdam. "Kijk maar naar de Kür op Muziek op zaterdagavond, die zorgt al vele jaren voor een uitverkocht huis. Dan is het goed voor de sport om daar voor de hoofdrolspelers een passend prijzengeld aan te verbinden."

 

 

D1 – Grand Prix donderdag 22 juni om 11.00 uur: € 7.000

D8 – Grand Prix Special zaterdag 24 juni om 18.00 uur: € 10.000

D9 – Grand Prix Kür op Muziek zaterdag 24juni om 19:50 uur € 75.000

Prijzengeld teams € 34.000

Totale prijzengeld FEI Nations Cup Dressuur € 126.000

 

Bestel nu kaarten voor de FEI Nations Cup Dressuur

 

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/meer-prijzengeld-fei-nations-cup-dressuur?news_id=3239
<![CDATA[Mis geen enkel hippisch hoogtepunt... kies een sportief arrangement!]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/mis-geen-enkel-hippisch-hoogtepunt-kies-een-sportief-arrangement!?news_id=3235 2017-04-29 Het 69ste CHIO Rotterdam belooft weer een hippisch hoogtepunt te worden. In aanloop naar de Europese Kampioenschappen in Gothenborg en halverwege de prestigieuze landencompetities FEI Nations Cup springen en dressuur verwachten we de allerbeste ruiters en amazones ter wereld met hun allerbeste paarden in het Kralingse bos. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om optimaal te genieten van zijn/haar favoriete sport hebben we een aantal arrangementen samengesteld. 

Tafelarrangement Rotterdam Piste 6 personen

Dit sportieve arrangement biedt u de mogelijkheid uw gasten te ontvangen voor de belangrijkste rubrieken aan één van onze sponsortafels tijdens het gehele CHIO Rotterdam. Deze tafel is gesitueerd op de Top Gun Stand aan de korte zijde van de Rotterdam piste en biedt ruimte aan 6 personen. Vanuit deze locatie hebben u en uw gasten een geweldig uitzicht op de Rotterdam Piste, waar u alle dagen kunt genieten van de spring- en dressuurrubrieken. 

Het CHIO Rotterdam bestaat in 2017 in totaal uit 8 sessies. Van donderdag t/m zaterdag bestaan de dagen uit een dag- en avondsessie. De zondag bestaat uit een ochtendsessie, met de jeugdochtend, en een middagsessie. Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

 

Dressuur arrangement 6 personen

Voor de dressuurliefhebber zijn dit jaar de Grand Prix dressuur (donderdag) en de Grand Prix Special en natuurlijk Kür op Muziek (zaterdagavond) in het Rotterdam Stadion. Daarnaast zijn er verschillende dressuurrubrieken in het vernieuwde InterChem Dressuur Stadion. Dit jaar is het InterChem Stadion namelijk verplaatst van het bos naar het entreeterrein. Hiermee betrekken we de dressuursport meer bij het hoofdterrein en op deze plek is meer mogelijkheid om uit te breiden. Tevens is de hospitality aan de kopse zijde van het InterChem Stadion gesitueerd.

In het dressuur arrangement zitten 2 sessies in de Rotterdam Piste en 4 sessies in het InterChem stadion inbegrepen. Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

 

Spring arrangement 6 personen

Het spring arrangement biedt de mogelijkheid om gasten te ontvangen aan één van onze sponsortafels tijdens de springrubrieken van het CHIO Rotterdam. Deze tafel is gesitueerd op de Top Gun Stand aan de korte zijde van de piste en biedt ruimte aan 6 personen. Vanuit deze locatie hebben u en uw gasten een geweldig uitzicht op de Rotterdam Piste, waar u kunt genieten van de springrubrieken.

Er zijn 4 sessies springen in het Rotterdam stadion met o.a. de FEI Nations Cup presented by Longines, de Longines Grand Prix Port of Rotterdam en het Rabobank Kampioenschap van Rotterdam vele hoogtepunten bij het springen. Ook wordt dit jaar wederom de spectaculaire Six Bars rubriek op vrijdagavond verreden.

Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

 

Dressuur arrangement InterChem Stadion 6 personen

Dit jaar is het InterChem Dressuur Stadion verplaatst van het bos naar het entreeterrein. Hiermee betrekken we de dressuursport meer bij het hoofdterrein en op deze plek is meer mogelijkheid om uit te breiden. Tevens is de hospitality aan de kopse zijde van het InterChem Stadion gesitueerd. Er zijn 4 sessies in het InterChem stadion waaronder alle 3* CDI rubrieken, de finale van de KNHS para dressuur trophy, de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup en de U-25 rubrieken. Het dressuur arrangement biedt de mogelijkheid om gasten te ontvangen aan één van onze sponsortafels tijdens de rubrieken in het InterChem Stadion. Deze tafel is gesitueerd aan de kopse zijde van het InterChem Stadion, waardoor u een fantastisch zicht heeft op de piste.

Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

 

Bij alle arrangementen biedt Maison van den Boer aantrekkelijk catering arrangement dat is inbegrepen in het arrangement.
Vraag naar de beschikbaarheid en prijzen van deze arrangementen bij Alice Krielaart , bel: 010 - 4528900 of mail akrielaart@chio.nl

 

 

 

]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/mis-geen-enkel-hippisch-hoogtepunt-kies-een-sportief-arrangement!?news_id=3235 <![CDATA[Duitsland pakt de eerste punten FEI Nations Cup Europe Division 1]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/duitsland-pakt-de-eerste-punten-fei-nations-cup-europe-division-1?news_id=3237 2017-04-28 Andre Thieme bezorgde Duitsland in een bloedstollende barrage tussen Duitsland, Frankrijk en België tijdens de openingswedstrijd van de FEI Nations Cup™ Jumping 2017 Europe Division 1 in Lummen het maximale aantal punten.

De winnaars van de FEI Nations Cup van afgelopen jaar stonden na de eerste twee ronden samen met Frankrijk en gastland België op een totaal van slechts 4 strafpunten zodat een combinatie van elk team in de barrage moest aantreden voor een strijd tegen de klok.

De Belg Pieter de Vos startte als eerste maar door een miscommunicatie met zijn paard Dream of India Greenfield eindigde zijn parcours door een weigering bij de eerste dubbelsprong. De Duitser Thieme startte als tweede in de barrage en maakte geen fouten en zijn snelle tijd van 39.75 seconds maakte de rit van de Franse Penelope Leprevost een ware uitdaging. De Franse amazone maakte geen fouten en reed met haar 12-jaar oude merrie Ratina d’La Rousserie een snelle rit maar helaas een seconde langzamer dan de Duitser. Daarmee eindigde Frankrijk op de tweede plaats.

Vijf teams reden in Lummen voor kwalificatiepunten voor de FEI Nations Cup™ Jumping 2017. Duitsland pakte het maximum aantal punten (100) en Frankrijk verdiende er 90. Italië werd vierde. 

Uitslag:

1. Team Duitsland 0 strafpunten - barrage 39.75 sec
2. Team Frankrijk0 strafpunten -  barrages 40.47 sec
3. Team Belgie 4 strafpunten - barrage 51.76 sec

FEI Nations Cup™ Jumping - Division 1 tussenstand
1 Team Duitsland 100 punten
2 Team Frankrijk 90 punten
3 Team Italie 70 punten
4 Team Zweden 50 punten
5 Team Spanje 45 punten
6 Team Nederland *Division 1 Team: niet gestart in Lummen
6 Team Ierland *Division 1 Team: startte in Lummen, maar niet voor punten
6 Team Zwitserland *Division 1 Team: startte in Lummen, maar niet voor punten

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/duitsland-pakt-de-eerste-punten-fei-nations-cup-europe-division-1?news_id=3237
<![CDATA[Nieuwe locatie dressuurstadion, grotere capaciteit toeschouwers, grotere losrijpiste en vernieuwing all-weatherbodem in Rotterdam Piste]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/nieuwe-locatie-dressuurstadion,-grotere-capaciteit-toeschouwers,-grotere-losrijpiste-en-vernieuwing-all-weatherbodem-in-rotterdam-piste?news_id=3234 2017-04-28 Voor het 69ste CHIO Rotterdam, dat van 22 t/m 25 juni plaatsvindt op de vertrouwde locatie in het Kralingse Bos in Rotterdam, heeft de organisatie gekozen voor een nieuwe terreinindeling. Het InterChem Stadion, waar de CDI 3*, U25, KNHS Para-dressuur Trophy en CHIO Zuid-Holland Cup worden verreden, wordt verplaatst naar het entreeterrein. De Dura Vermeerpiste, waar spring- en dressuurcombinaties losrijden voor de rubrieken verhuist naar de voormalige plek van het InterChem Stadion. Verder wordt de complete toplaag van de bodem van de Rotterdam Piste vernieuwd, waar alle grote spring- en dressuurwedstrijden worden verreden waaronder de CSIO 5* wedstrijden zoals de FEI Nations Cup ™ Jumping.

"Deze omwisseling en vernieuwing van de toplaag van alle bodems heeft voor iedereen voordelen," zegt Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "Op de nieuwe plek van het InterChem stadion kunnen meer toeschouwers van de dressuursport genieten terwijl de deelnemers daar minder last van hebben. En met de nieuwe plek van de Dura Vermeerpiste kunnen we een groter losrijterrein realiseren, plezieriger voor de sporters en geheel in lijn met de internationale eisen van de FEI voor de komende drie EK’s in 2019. Door het vernieuwen van de toplaag van alle pistes investeren wij in een goede bodem voor internationale topprestaties, aldus Jan de Mooij.

Kaartverkoop CHIO Rotterdam
Om nog meer paardensportliefhebbers te laten genieten van hun favoriete hippische discipline kunnen bezoekers van het CHIO Rotterdam dit jaar aparte kaarten kopen voor de twee stadions: het Rotterdam Stadion (de hoofdpiste) en het InterChem Stadion (de dressuurpiste voor een groot aantal dressuurrubrieken). Deze kaarten zijn, evenals de kaarten voor de CHIO jeugdochtend en de particuliere Equus VIP passe partouts, nu online te bestellen via www.chio.nl.

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/nieuwe-locatie-dressuurstadion,-grotere-capaciteit-toeschouwers,-grotere-losrijpiste-en-vernieuwing-all-weatherbodem-in-rotterdam-piste?news_id=3234
<![CDATA[Het CHIO Rotterdam heeft weer 3 nieuwe vrienden]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/het-chio-rotterdam-heeft-weer-3-nieuwe-vrienden?news_id=3233 2017-04-28 Tijdens de afgelopen bijeenkomst mocht voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam alweer drie nieuwe Vrienden voorstellen. Opnieuw drie heel verschillende en interessante bedrijven die mooi complementair zijn aan de voor de business club. We stellen ze graag voor:

 Van Houwelingen & Partners leren we kennen als een betrouwbare partner voor incassozaken en deurwaardersdiensten. Kees van Houwelingen was tijdens de afgelopen bijeenkomst bij Keiretsu geïntroduceerd door een van de Vrienden. De ongedwongen sfeer en de vooraanstaande bedrijven die lid zijn van de business club spraken hem erg aan en hebben doen besluiten om zelf ook Vriend van het CHIO Rotterdam te worden. Van Houwelingen was nog niet op het evenement maar kijkt er naar uit om naar de paardensport te gaan kijken.

Fred Enterman van Rojo Steigerbouw BV komt graag op het CHIO Rotterdam en vindt het een prachtig Rotterdams evenement. Tijdens de Vriendenbijeenkomst bij Keiretsu maakte hij kennis met de Vrienden van het CHIO Rotterdam en deze manier van zaken doen sprak hem erg aan.

Voor van Ede & Partners is het CHIO Rotterdam bijna in de achtertuin. De Kralingse vestiging van het bedrijf dat gespecialiseerd is in carrière begeleiding van directeuren, bestuurders en hoogopgeleide werknemers is al meer dan 20 jaar de plek waar cliënten uit de regio bouwen aan een nieuwe toekomst. Dinja van Gestel, directeur van de vestiging te Rotterdam maakte tijdens de afgelopen Vriendenbijeenkomst kennis met een heleboel interessante Rotterdamse bedrijven.

De business club van het CHIO Rotterdam heeft er met deze drie bedrijven weer mooie nieuwe Vrienden bij!

 

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/het-chio-rotterdam-heeft-weer-3-nieuwe-vrienden?news_id=3233
<![CDATA[CHIO Rotterdam biedt uitstekende hospitality en interessante netwerkmogelijkheden]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/chio-rotterdam-biedt-uitstekende-hospitality-en-interessante-netwerkmogelijkheden?news_id=3232 2017-04-28 Op veel sportevenementen en ook grote paardensport evenementen zoals het CHIO in Aken en in Rotterdam zie je de naam DHL in en rond de piste. De logistieke dienstverlener maakt naast vakinhoudelijke bijeenkomsten ook graag gebruik van sportevenementen om relaties uit te nodigen en om te netwerken. Het CHIO Rotterdam is, zeker vanwege de nauwe band met de havenbedrijven, o.a. in de CHIO Port Club Rotterdam, een uiterst geschikt hospitality event.  

 

Even als afgelopen jaar is de donderdagavond een belangrijke avond voor DHL.“Wij komen naar de avond van de CHIO Port Club Rotterdam met een grote groep relaties die zakelijk iets met elkaar gemeen hebben, dat maakt het voor hen niet alleen een leuk avondje uit, het is ook zakelijk gezien erg aantrekkelijk,” zegt Piet de Kramer, event manager voor DHL. “Op zondag komen we met een groep relaties die echt iets met de paardensport hebben, dan hebben we een loge met mensen die op het puntje van hun stoel van de sport genieten.”

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/chio-rotterdam-biedt-uitstekende-hospitality-en-interessante-netwerkmogelijkheden?news_id=3232
<![CDATA[Nederlandse dressuurtop wil presteren in FEI Nations Cup Dressuur 2017]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/nederlandse-dressuurtop-wil-presteren-in-fei-nations-cup-dressuur-2017?news_id=3231 2017-04-26 De Nederlandse dressuurruiters zullen ook in 2017 weer meestrijden in de FEI Nations Cup. Voor bondscoach Rien van der Schaft belangrijke wedstrijden op weg naar het Europeeskampioenschap dat van 21 tot en met 27 augustus 2017 in het Zweedse Gothenburg verreden wordt. “Het EK is onze grootste prioriteit, maar daarnaast wil ik dat we absoluut goed voor de dag komen in de FEI Nations Cup”, vertelt de bondscoach.

Voor Rien van der Schaft is het duidelijk. “Een groot internationaal kampioenschap is altijd het hoofddoel in een jaar, maar daarnaast zijn er meer wedstrijden die ik heel belangrijk vind. Als observatiewedstrijden voor het EK zijn het NK Dressuur in Ermelo en het CHIO Rotterdam aangewezen, daar ligt dus prioriteit.

Het CHIO Rotterdam is gelukkig ook weer een van de topwedstrijden waar een Nations Cup wedstrijd wordt verreden, dus dat komt helemaal goed uit. Behalve deze evenementen wil ik ook absoluut goed voor de dag komen met een team op verschillende andere FEI Nations Cups. Bij die wedstrijden gaat het om meer dan alleen meedoen, op een wedstrijd zoals het CHIO van Aken, daar wil je toch goed voor de dag komen! Ik hoop de wedstrijden ook te kunnen gebruiken om jongere ruiters en combinaties ervaring op te laten doen tussen de rotten in het vak. Dat levert die aankomende topruiters weer een ervaring die hun verdere carrière van pas komt.”

Het Nederlandse team bij de eerste FEI Nations Cup Dressuur in Compiègne bestaat uit. Adelinde Cornelissen met Aqiedo (v. Undigo), Daniëlle Heijkoop met Siro (v. Gribaldi), kersvers Olympisch kaderlid Patrick van der Meer met Zippo (v. Rousseau) en Jeannette Haazen met Dabanos D’04 (v. Abanos).

In 2016 won het Nederlandse kwartet de landenwedstrijd tijdens het CHIO van Rotterdam en werd vijfde in de eindstand van de FEI Nations Cup. “Dat eerste willen we heel graag herhalen,dat tweede moet dit jaar zeker beter”, zegt Rien van der Schaft vol overtuiging.

Kalender FEI Nations Cup Dressuur 2017:

CDIO5* Compiègne (FRA) 18-21 mei  

CDIO4* Uggerhalne (DEN) 01-05 juni

CDIO5* Rotterdam (NED) 22-25 juni

CDIO5* Falsterbo (SWE) 13-16 juli

CDIO5* Aachen (GER) 19-23 juli

CDIO3* Hickstead (GBR) 27-30 juli

Het NK dressuur wordt van 14 tot en met 16 juli verreden in Ermelo, meer info op www.nk-dressuur.nl.

Het EK dressuur wordt van 21 tot en met 27 augustus 2017 verreden in het Zweedse Gothenburg; www.gothenburg2017.com.

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/nederlandse-dressuurtop-wil-presteren-in-fei-nations-cup-dressuur-2017?news_id=3231
<![CDATA[FEI Nations Cup voor springruiters van start in La Baule]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/fei-nations-cup-voor-springruiters-van-start-in-la-baule?news_id=3230 2017-04-26 Voor de Nederlandse springruiters gaat de FEI Nations Cup dit jaar van start in het Franse La Baule. Van 11 tot en met 14 mei komt de formatie van bondscoach Rob Ehrens daar in actie.

In La Baule zullen voor Nederland in de ring komen; Leopold van Asten met VDL Groep Zidane N.O.P., Wout Jan van der Schans met Capetown, Frank Schuttert  met Chianti´s Champion, Maikel van der Vleuten met VDL Groep Arera C en als vijfde het KNHS Talententeamlid Sanne Thijssen met Con Quidam.

 

Bondscoach Rob Ehrens vertelt: “De Nations Cups zijn super mooie wedstrijden om heen te gaan met een team. In de hoofd league blijven is voor dit seizoen natuurlijk een zeer belangrijk doel. Dit jaar is de opzet van de FEI Nations Cup iets anders en tellen de beste vier resultaten van de zes wedstrijden die je rijdt mee voor het klassement. Het is natuurlijk het beste als het direct in het seizoen al heel goed loopt, maar als het een keer tegen zit dan hebben we later in het jaar nog een kans om het goed te maken. Ten opzichte van vorig jaar missen we natuurlijk een aantal belangrijke paarden die niet meer worden uitgebracht in de sport of niet beschikbaar zijn voor het team. Gelukkig is er genoeg aanstormend talent dat ik graag inzet voor de komende landenwedstrijden. Op die manier doen ze belangrijke ervaring op die we voor de toekomst zeer goed kunnen gebruiken.”

 

Kalender 2017 FEI Nations Cup™ Jumping Series, 1e divisie

• 26 - 30 april , Lummen, België,

• 11 - 14 mei, La Baule, Frankrijk*

• 24 - 28 mei, Rome, Italië*

• 1 - 4 juni, St Gallen, Zwitserland

• 22 - 25 juni, Rotterdam*

• 13 - 16 juli, Falsterbo, Zweden*

• 27 - 30 juli, Hickstead, Engeland*

• 9 - 13 augustus, Dublin, Ierland*

Oranje komt aan de start op de wedstrijden met een * Finale Barcelona, Spanje, 29 september - 1 oktober

Deelnemende landen in Europese divisie 1

Duitsland

Frankrijk

Ierland

Italië

Nederland

Spanje

Zweden

Zwitserland

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/fei-nations-cup-voor-springruiters-van-start-in-la-baule?news_id=3230
<![CDATA[Springtalenten TTC Zuid-Holland 2017 bekend]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/springtalenten-ttc-zuid-holland-2017-bekend?news_id=3229 2017-04-26 Zondag 16 april kozen TTC Zuid-Holland springtrainers Richard Kapteyn en Edwin Hoogenraat (tevens KNHS bondscoach springen pony’s) bijgestaan door trainer Jeroen Heijmans op de Rotterdamsche Manège 10 nieuwe talentvolle springcombinaties die samen met 4 springcombinaties van het afgelopen seizoen het TTC Zuid-Holland Talenteam Springen 2017 vormen. De 14 amazones en 1 ruiter starten op 8 mei met met hun intensieve talententrainingsprogramma. Natuurlijk kijken we ernaar uit om deze springtalenten in de toekomst tijdens het CHIO Rotterdam in actie gaan zien!

 

De nieuwe springtalenten zijn: Fenna Toppen met Winter Capaccio, Estelle Slingerland met Sophia’s Choice, Tiffany de Jong Lina Boer met Unlimited, de zusjes Mila en Senna Everse met Magic en Brawado, Jasmijn Frerichs met Solaris Justice, Madison Smits met Orchid’s Shanonn, Sophie van Tol met Storm en Kevin Noordman met Wikita en Naomi Muller met Abbie Lynn.

Uit het talententeam van 2016 zijn de Rotterdamse talenten Isabelle Roepel met M&M, Lianne Korevaar met Ziolieta, Demi van Nikkelen Kuijper met Ariane B en Willemijn de Mooij met Ajendy wegens vormbehoud opnieuw opgenomen in het talententeam springen 2017. Naomi Muller maakte eerder deel uit van het TTC Zuid-Holland springtalententeam met een ander paard. 

“We hebben vandaag veel enthousiaste en goede ruiters gezien. We kijken uit naar de trainingen”  aldus de trainers Kapteyn en Hoogenraat.
De 14 springtalenten krijgen deze zomer een intensief trainingsprogramma  met praktijktrainingen maar ook theorielessen zoals mental coaching, parcoursbouwen, fitheid, voeding en omgaan met (social) media.

5 jaar TTC Zuid-Holland springen

Dit is het vijfde jaar dat het TTC Zuid-Holland een talentontwikkelingsprogramma voor springcombinaties aanbiedt. Afgelopen indoorseizoen werd TTC springtalent Isabelle Roepel Nederlands Kampioen met haar nieuwe pony Breitling in de klasse L. Lianne Korevaar en Demi Nikkelen Kuiper starten inmiddels ook internationale wedstrijden

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/springtalenten-ttc-zuid-holland-2017-bekend?news_id=3229
<![CDATA[Als een VIP naar het 69ste CHIO Rotterdam]]> http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/als-een-vip-naar-het-69ste-chio-rotterdam?news_id=3228 2017-04-26 Naast de uitgebreide hospitality mogelijkheden voor bedrijven biedt het CHIO Rotterdam ook een luxe VIP arrangement voor particulieren. Met het Equus arrangement heeft u toegangsplaatsen in een fraaie loge langs de Rotterdampiste met het mooiste uitzicht op de sport. Daarnaast ontmoet u in de Equus lounge andere 'echte' paardensportliefhebbers en staat er een vers kopje koffie of thee voor u klaar. Geen wonder dat elk jaar meer particulieren kiezen voor zo'n VIP arrangement.

Met het Equus arrangement krijgt u in 2017:

  • 1 Particulier VIP Arrangement voor het CHIO Rotterdam – alle dagen;
  • Toegang tot de Equus tribune (Egano stand) – alle dagen;
  • Toegang tot de Equus-lounge (inclusief gratis koffie en thee) – alle dagen;
  • Borrel of high tea op de zaterdagmiddag van het CHIO in het Equus-lounge;
  • Exlusieve mogelijkheden achter de schermen tijdens het CHIO Rotterdam, zoals een rondleiding en een meet-and-greet. 
  • Mogelijkheid van een aantrekkelijk hotelarrangement via Van der Valk Exclusief;
  • Twee gezellige donateursbijeenkomsten met dinerbuffet bij Brasserie Waalhaven (Rotterdam - The Hague Airport) en een borrel bij Van der Valk Hotel Nieuwerkerk

De kosten voor het arrangement bedragen € 250,- per jaar.

Bestel nu hier uw Particulier VIP Arrangement voor het CHIO Rotterdam 2017!

Speciaal voor Equus donateurs biedt Van der Valk Hotel Nieuwerkerk een CHIO Rotterdam arrangement:

  • Overnachting in een luxe superior kamer
  • Inclusief uitgebreid ontbijt buffer
  • Inclusief shuttle service van en naar het CHIO-terrein

Kosten: €89,- per nacht o.b.v. 2 personen

 

]]>
http://www.chio.nl/nl/nieuws/nieuws/chio-rotterdam-nieuws/als-een-vip-naar-het-69ste-chio-rotterdam?news_id=3228