Logo CHIO
Logo FEI

Vlag Nederland Vlag Engeland

Vrijwilligers

Het CHIO Rotterdam is ondenkbaar zonder de vele vrijwilligers. De meesten zijn al vele jaren verbonden aan het CHIO Rotterdam. Als je een willekeurige vrijwilliger vraagt hoeveel jaar hij/zij nu al meewerkt, dan kan hij/zij niet altijd precies aangeven wanneer dat voor het eerst was. Bij deze trouwe groep komen regelmatig nieuwe vrijwilligers om “vacatures” of nieuwe functies in te vullen.

Het bestuur van het CHIO Rotterdam is heel erg blij met de inzet van deze grote groep vrijwilligers. In 2017 heeft dat in ieder geval weer bijgedragen aan een prachtig evenement. Dit jaar willen we er samen met de bestaande en nieuwe vrijwilligers weer graag een  topevenement van maken. In 2018 heeft het CHIO Rotterdam weer een mooi programma met spannende internationale, nationale en regionale spring- en dressuurrubrieken, shows en topentertainment. Wil jij dit topsport evenement van heel dichtbij mee maken en je steentje bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse teams.

Hoe word je vrijwilliger bij het CHIO Rotterdam?

De meeste vrijwilligers komen graag naar het CHIO vanuit een combinatie van betrokkenheid bij de paardensport, het CHIO als evenement en hun specifieke kennis en ervaring op een bepaalde vlak. Wil jij meewerken aan het succes van  het CHIO Rotterdam 2018 dan kun je je aanmelden als vrijwilliger. Als jij interesse hebt, stuur dan een e-mail naar info@chio.nl of bel 010-452 89 00 en vraag naar Marleen Schuurman.

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.