Logo CHIO

Vlag Nederland Vlag Engeland

Catering voor elke trek en elk budget

Het centrum van de hippische wereld ligt van donderdag 22 t/m zondag 25 juni in het Kralingse Bos in Rotterdam. Daar vormt CHIO Rotterdam 2017 het podium van de outdoor paardensport op het allerhoogste niveau. Een prachtig schouwspel dat elk jaar opnieuw duizenden mensen verbindt. Met hippique én haute cuisine.


Klik hier voor het reserveren van uw tafel tijdens het CHIO Rotterdam. 

Restaurant Schoufour

DO-ZA 12.00-22.00u | ZO 11.00-15.00u

Ook dit jaar is Restaurant Schoufour weer het restaurant waar u dagelijks in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een exquise lunch of diner. Onze topkoks presenteren u vol trots onze nieuwste gerechten, koken op sterrenniveau is immers onze passie. Vanuit de klassieke gastronomie hebben wij onze producten vertaald naar eigentijdse gerechten met als resultaat een spektakel van uitzonderlijke smaken en verrassende structuren. De met zorg samengestelde wijnkaart maakt de beleving compleet.

Geniet van het nieuwe Schoufour en maak uw bezoek aan het CHIO Rotterdam compleet met gerechten die zorgvuldig door onze koks zijn samengesteld!


Brasserie Rotterdam

DO-ZA
 12.00-22.00u | ZO 10.00-16.00u

Op zoek naar een informele ambiance voor een lunch, diner of ontvangst? Brasserie Rotterdam is hiervoor de perfecte locatie met een sfeervolle setting en is te vinden aan de rand van het Stroodorp in de Topgun Stand. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld een lekkere steak tartare, malse bavette of gebakken sliptongen... En bij uw hoofdgerechten serveren wij een salade bowl en een puntzak friet met mayonaise.

 

Food-court

In de food-court van het entreedorp zijn verse, koude en warme snacks en maaltijden, koffie, thee en frisdranken te verkrijgen. En genietend van een hapje of een drankje heeft u zicht op de losrijpiste waar de sporters zichzelf en hun paarden voorbereiden op hun wedstrijd.

Stroodorp

Bezoekers die graag een vers gezette kop koffie drinken, met vrienden aan een glaasje wijn of champagne nippen, al dan niet met een klein hapje erbij,… alles is mogelijk in het CHIO Stroodorp.

Op het Champagneterras, aan de rand van het Stroodorp is het goed toeven. Laat de kurken maar poppen en geniet van een heerlijk glas Moët & Chandon; brut, rosé, de echte Dom Perignon of de hippe Moët & Chandon Ice.

Het kloppend hart van het Stroodorp is de Heineken bar. Dé ontmoetings- en netwerkplek van het CHIO Rotterdam. Met uitzicht op de huldigingen en het entertainment op het podium. En natuurlijk dé plek voor een frisdrank, glaasje wijn en natuurlijk een biertje.

Brasserie Rotterdam is dagelijks vanaf 11.30 uur geopend voor herkenbare, eigentijdse gerechten zoals een goed stuk vlees, kreeft, lekkere huisgemaakte frieten en dagverse groenten of een salade. Een no-nonse kaart met voor elk wat wils!

In het Stroodorp zijn verkooppunten voor een heerlijk kopje koffie van versgemalen bonen, sushi vers bereid of een lekkere hamburger die terplekke voor gebakken wordt. Zo is een bezoek aan het CHIO Rotterdam echte belevenis.

Cashless

Met de kaarten van het veilige cashless systeem kan bij alle horeca gelegenheden betaald worden. De kaartjes zijn verkrijgbaar en op te laden op diverse punten in het Stroodorp en entree-dorp. Meer informatie over de cashless kaart vindt u hier

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.